Tapahtumat

Ilmoittuaksesi tapahtumiin, valitse sinulle sopiva ajankohta ja paikkakunta. Ilmoittautumislomakkeen saat auki klikkaamalla tapahtuman nimeä. Ilmoittautuaksesi Tahdo uudistua -ohjelman Tee se itse -verkostoon, täytä sivun alalaidassa oleva ilmoittautumislomake.

Internet Explorer ei valitettavasti tue tapahtumakalenteriamme. Jos tapahtumat eivät näy, kokeilethan toista selainta. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta.

Tulevat webinaarit ja verkkotyöpajat

Tilaa uutiskirje ja liity tee-se-itse verkostoon

Ohjelmaan kuuluviin tapahtumiin ilmoittaudutaan yllä olevan tapahtumakalenterin kautta.

Vastaanotettuamme ilmoittautumisesi saat sähköpostiisi lisätietoa ohjelmasta. Lähetämme osallistujille noin kerran kuukaudessa sähköisen uutiskirjeen, jossa kerromme ohjelmaan kuuluvista tapahtumista, sen yhteistyökumppaneista ja työkaluista ynnä muusta mielenkiintoisesta. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa olevan linkin kautta.

* indicates required

Kerättyjä henkilötietoja käsittelemme muun muassa ohjelman tapahtumien järjestämiseksi ja markkinointitarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietoja voimassaolevien tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja tietosuojaselosteemme mukaisesti. Tarkempaa tietoa henkilötietojen käsittelystä, niiden luovuttamisesta ja rekisteröityjen oikeuksista löydät tietosuojaselosteesta.